fredag 12 april 2024

färgsprakande fredag #48

sprakande fordon från Gran Canaria

Jag kör 52 färgsprakande fredagar, häng på om du vill! Finns inga regler som säger att det ska vara färgsprakande växter, allt färgglatt är välkommet.  Trevlig helg!

9 kommentarer:

  1. Så härliga Färglada nyanser du bjuder oss på :) Du tänkte till där på GC :) Tror det var 2013 beställde jag en Ford Kuga i den där orange kulören (bild 5) Jag hade haft en grå metallic före, så jag sa bara: Likadan bil fast orange :) Dem sista Forden är mäktig :) Är det en Ranger tro? Jag träffade på Världens Starkaste man på en mössa i Göteborg för några år sedan, jag kunde inte hålla mig från att fråga om hans Ranger gick fint? Jag åker ingen Ford Ranger säger Magnus, jag åker Dodge och så plockade han upp sin svarta Dodge Ram och jag var inte sen att plocka upp min Röda Dodge Ram på telefonen, och där stod vi som några småpojkar och jämförde :) Jag fick en jättefin selfie på oss :) En kompis frågade vem som stod på en pall bakom mig :) En mycket ödmjuk man.

    SvaraRadera
  2. Anonym var förstås Åke igen. Jag vart så till mig på den oranga bilen.

    SvaraRadera
  3. I utlandet är det ofta mycket färgsprakande. Fina bussar och bilar ju. Även jag sprakar idag https://gerd-geddfish.blogspot.com/2024/04/fargsprakande-fredag.html

    SvaraRadera
  4. Härliga färger på alla bilar och bussen, för att inte tala om Akutbilen som står där och riktigt självlyser!

    Ja i utlandet är de bra med att använda färger på det mesta - Minns detta från GC när jag var där för nästan 30 år sedan.
    Ha en fin fredags eftermiddag/kväll, vi syns på tåget! :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jo tack!!! Roliga och absolut färgglada bilder. Dessutom med två fordon i mina favoritfärger limegrönt och orange:-)
    Kul att du har uppfunnit temat. Hoppas att du vill fortsätta efter 52 omgångar.

    SvaraRadera
  6. Det är fint med färgglada fordon, även om jag själv föredrar att äga en svart av någon anledning :) Önskar dig en skön fredagskväll!

    SvaraRadera
  7. Härligt med sprakande fordon från GC, jag tackar och tar emot! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  8. Extra roligt med färgsprakande bilder från Gran Canaria. Du har fångat det hela jättebra. Och att äga en svart bil skulle jag helst avstå från. Har aldrig valt den färgen och kommer inte att göra det Känns ganska dystert i mitt tycke.

    SvaraRadera
  9. Snygga transportmedel, den orangea bussen blev min favo!

    SvaraRadera