torsdag 2 februari 2023

Nästan ljudlös......


.....om man jämför med förra maskinen. 
"Fick den på köpet" då jag köpt kaffe sist. Kaffe går ju åt, så om jag köpte 500 kaffekapslar så följde maskinen med. Den gamla maskinen får flytta ner till Gran Canaria. (För nu har vi ordnat det så att vi kan lämna kvar lite saker i en väska hos Martina  som vi lärt känna där nere. Så skönt att slippa dra på vissa saker.)

7 kommentarer:

 1. Vad bra med en möjlighet att lämna grejer på er favoritö (utgår jag ifrån) :D

  SvaraRadera
 2. Vilket bra köp av kaffekapslar ... och så bra att den gamla maskinen får bo på GC :)

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till din nya kompis! Att få den på köpet var ju absolut bingo! Antar att du köpte kaffe på nätet och inte i butik. Jag traskar alltid till Nespresso butiken här i centrum för kapslarna. Det enda man får på köpet där är några rör Nespresso med smaker som de vill promota.
  Kul att den gamla maskinen får leva vidare på Gran Canaria. Perfekt att ni får lämna kvar vissa saker hos er hyresvärd. Måste ju vara perfekt för din man som ju cyklar där nere.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med en ny kaffevän . Och perfekt att lämna kvar lite saker i ert "andra hem".

  SvaraRadera
 5. Aha, så ni hyr lägenhet i Amadores, va smidigt! Lustigt nog så är jag inte så förtjust i dessa kaffekapslar, vill ha mitt bryggda gevaliakaffe ,hihi, men vi brygger kaffe två gånger här på morgonen, för min man vill ha zoegas skånerost, som jag inte alls gillar!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Skönt att ha grejer på plats när man kommer ner, toppen ju.

  Ha nu en underbar kväll Lillasyster. :)

  SvaraRadera
 7. Bra att Ni kan lämna kvar vissa livsviktiga saker och slipper dra sånt som kaffebryggaren fram p tillbaka m, nästan så att kaffebryggaren behöver eget pass och biljett 😜

  SvaraRadera