fredag 10 februari 2023

nattens oväder.....

.... välte mitt vinterpynt. 
Så nu har jag plockat undan det, jag hoppas att det är våren som blåst in......

Snart finns det nog penséer att köpa. Tills dess  njuter jag av att fler Vintergäck tittat upp.
Trevlig helg!

9 kommentarer:

 1. Nämen, ommöbleringen blev total! Jag har några plaskrukor under altantrappan som fick vingar i blåsten inatt, vaknade av att de rullade fram och tillbaka....Hoppas du har rätt angående att blåsten kommer med våren, så less på halkan nu. Helgkram

  SvaraRadera
 2. Det blåste rejält när jag cyklade hem i motvind i morse, som tur är så har jag en elcykel. Tack för lite vårkänsla med vintergäcken!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Japp, den stormen kändes även här. För första gången någonsin blåste två förankrade LED-lampor omkull på balkongen. Så det måste ha blåst rejält.
  Så jag ansluter mig din önskan att blåsten tog med sig våren:-)

  SvaraRadera
 4. Illa! Men med hopp om att det var våren som blåste in så kan en ju ta det. Men här kom snön i kväll så tyvärr verkar det bli ett bakslag. Ogillas.

  SvaraRadera
 5. Ajdå, det var ju dumt. Men om du har rätt och våren är på väg så är det ju positivt! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Ja, jisses vilket blåsväder! Regn, blandat med snö och hagel slog mot fönstret så jag var nästan rädd att glaset skulle gå sönder. Såg många nerblåsta trädgrenar på morgonpromenaden. Härliga vårtecken med vintergäcken :)

  SvaraRadera
 7. Våren är på gång, så är det nog. En föraning om att nu är det dags att ta bort vinterpyntet. Vintergäck är så vackert, så glatt och ett fint vårtecken, så vintergäck det heter.

  SvaraRadera
 8. Ja, jäklar vilken blåst. Vaknade mitt i natten av en duns och upptäckte på morgonen att grillen som står väl inpackad under en presenning hade vält. Vaknade också på morgonen av att vägbanan var belagd med stora hagelkulor. Vår, var är du?

  SvaraRadera
 9. Hoppsan, såg lite så ut på vår balkong här, tur det inte blev värre än så.
  Inväntar våren nu med hopp om stiltje. ;)

  Ha en fin lördag Lillasyster.

  SvaraRadera