fredag 31 mars 2023

från värmen.....

Här står planet som tog oss hem från GC igår. 
Tur att vi hann hem innan  vädret bestämde sig för att slå värmerekord för marsmånad någonsin på eftermiddagen med 43 grader i Puerto Rico och calima på det.  Det är för varmt även för mig.

Landningsbanan här hemma var hal och  jag  kan  säga att alla i kabinen höll  andan då planet inte höll  en rak kurs vid inbromsningen, har aldrig varit med om en  sådan landning. Är tacksam att jag inte  satt vid något fönster. 
Idag var det 10 cm tung blötsnö att skotta istället för att gå ner till  Atlanten och  bada. 

6 kommentarer:

 1. Oj, vilka ytterligheter på en och samma resa. 43 grader varmt på ena hållet, halt som attan på andra hållet...skönt att allt gick vägen! <3

  SvaraRadera
 2. Oooops! Global warming - klimatförändringar - där har du det...
  Känner med dig när planet landade på en isgata. Skrämmande. Men tack och lov att du är hemma oskadd och full av "varma" minnen.
  43 grader är ju rena vansinnet, oavsett månad. Om du hade landat på Arlande hade du fått hacka loss snö/is. Ingen blötsnö här inte.
  Välkommen hem tjejen:-) En tröst är väl att det ska vara något så när soligt imorgon. Sedan får du använda fantasin för att få fram 30 grader;-)

  SvaraRadera
 3. Det var kontraster det. Kan tänka mig 43gr på GC är outhärdligt, fukten från havet gör det ju etter värre. När vi hade 43 grader förra sommaren så hade vi en luftfuktighet på 6% det var definitivt för varmt ändå :)

  SvaraRadera
 4. Välkomna hem! Mej, oj! Verkligen skillnad på väder. Och att landa på en isbana är ju inget en direkt vill uppleva. Nu kunde ni ju inte välja så skönt ända att det gick "vägen".
  Och visst hoppas vi nu att snön ska försvinna här hemma. Strålande sol i Stockholm idag så vi hoppas.

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem ❤️
  Kontrasternas värld 😀
  Sol och bad mot snö och halka 😜
  /åsa

  SvaraRadera
 6. Oj....det lät värre än en tur i bergodalbanan! Och nog låter du lite bitter när du ska skotta snö, tänk på de 43 graderna! Nästa bastutemperatur, puh. Så skönt att kunna andas sval frisk luft...eller?

  SvaraRadera