torsdag 30 mars 2023

inget lockande.....


....att åka hem till snö och  minusgrader. När det är helt  perfekt sommarväder här och 6 minuters promenad ner till stranden. 
Men allt har ju ett slut.
Med mig hem har jag 14 underbart soliga och varma dagar med massor av  låååånga bad, god mat, varma  träningspass och fina möten.

Vet en som läääängtar efter Matte och Matte längtar också.  Tur att min lillasyster duger som kelsällskap. Vi ses ikväll Busan!
Busan buffar på min lillasyster.
8 kommentarer:

 1. Ååhhh ... på väg hem igen. Förstår din tudelade känsla. Längtan efter Busan - och motviljan att lämna det härliga vädret!
  Välkomna hem i alla fall!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag skulle gärna ha vistats i solvärmen där du var, fint där. Men nu hoppas vi på fina dagar i Sverige, eller hur?
  Välkommen hem.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig verkligen. Så fint ni haft det. Och hade jag fått flyga så hade vi nog snart gjort det. Men får vänta ett tag till med det. Har med glädje hängt med dig. Givetvis blir Busan glad nu när ni kommer hem. Men din lillasyster har helt säkert varit en god reserv. Välkomna hem

  SvaraRadera
 4. Tiden går fort, förstår ni njutit och haft det riktigt bra. Snart kommer nog våren ordentligt till Sverige också. Bra ni har Busan som tar emot er när ni kommer hem!

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem LillaSyster. Tur att skitvädret här inte kommer som en total överraskning för dig. Vi dina bloggkompisar har ju "varnat" dig i god tid;-)
  Hoppas ni hade en trevlig flygresa och sedan får du väl konservera din härliga solbränna:-)

  SvaraRadera
 6. Åh, två härliga veckor med sol och värme, så ljuvligt! Hoppas ni haft en bra resa hem, och så småningom kommer nog värmen även hit!

  SvaraRadera
 7. 33 grader!! Men det är ju solen, lite svalare i ett skuggigt hörn under parasoll. Och kan man bara doppa sig så är ju värmen genast mer uthärdlig, även för en finnkäring. Ja våren har ju inte kommit så långt här hemma under dessa veckor, men du har ju fått ett försprång och en föraning. Välkommen hem till Svedala

  SvaraRadera
 8. Busan, jag säger bara Busan, vilken underbar katt!

  SvaraRadera