måndag 12 december 2022

fika.....

...lyxigt fredagsfika, 
saffranssemla - den är faktiskt bättre än vanlig semla.

Idag måndag flyttar det större pepparkakshuset in på jobbet, det är ju Luciavecka - så jag tycker att det passar bra att sprida lite pepparkaksdoft då. 

7 kommentarer:

 1. Vad du skämmer bort dina arbetskamrater. De kan var lyckliga. Saffranssemla har jag inte ätit för jag trodde inte dtetskulle passa med den kryddan i en semla. Nu måste jag klart testa. Kram

  SvaraRadera
 2. Semlor i alla variationer är så gott! Jag brukar skoja och säga att semlor format denna kroppen... :) Fast sen jag slutade med gluten för många år sedan så blir det aldrig några semlor längre. Något både jag och min man tycker är trist, så tack för att jag fick drägla lite åt din bild.

  SvaraRadera
 3. Pepparkaka hör ju denna årstiden till, helt rätt. :)
  Semlor är gott året runt tycker vi...smaskens.

  Ha nu en fin kväll.

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Fusk, fusk, fusk! Såg också saffransemlor på ICAs eget bageri i fredags. Det var första gången att man började sälja semlor före Annandag jul i år. Det verkar gälla för hela Sverige och de flesta bagerier;-)
  Gissar att dina kunder/patienter kommer älska ditt fina pepparkakshus:-)

  SvaraRadera
 5. Vad gott! Men semlor redan nu? Å andra sidan börjar många med julen i september så varför inte ta semlor i december. Gillar tanken

  SvaraRadera
 6. Haha ... vilken godisgris du är! Semlor före jul! 😱
  Fantastiska pepparkakshus!
  Ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 7. Pepparkakshuset är magiskt, semlan är blääää, sorry, den är jättesnygg men inte ett dugg lockande. Kan jag byta semlan mot en räkmacka?

  SvaraRadera