torsdag 12 januari 2023

blått

....och fint har det varit mest hela tiden. Sen har det blåst en del, vi har fått ta del av både sandregn och regnskurar med inslag av åska. Men inget varar ju för evigt..... tre veckor går fort då man har roligt. 
Snart dags att sätta sig på planet hem till Busan.
Som jag  längtar efter min lilla katt.
Hejdå ljuvliga Atlanten - men vi ses igen.6 kommentarer:

 1. Så bra att du tankat massvis med värme, sol och blå himmel. Det kan du nog leva på ett tag, vilket är lika bra det då det är väldigt grått här. Ha en bra hemresa!

  SvaraRadera
 2. Åh...tre ljuvliga veckor! Men jag förstår att du saknat din lilla katt! Välkommen hem!

  SvaraRadera
 3. Skönt att vara på plats i tre veckor för då finns ju lite marginaler om det blir ett par dagar med sämre väder. Men jag har förstått att ni haft det jättebra. Välkomna hem

  SvaraRadera
 4. Så sköna veckor, och ett varierande väder får en kanske räkna med när det är vintermånad. Men tack vare er långa vistelse så har ni ju fått en hel del sol också. Förstår du längtar efter Busan.

  SvaraRadera
 5. Det enda jag saknar när vi är bortresta, katterna, går inte en timme på semestrarna utan att vi tänker på dem, förstår dig således.
  Tre veckor går ju tyvärr alltför fort.

  Välkommen hem till fosterlandet.

  SvaraRadera
 6. Enda utlandssemestern som varit tre veckor eller längre är när jag var i USA och bilade omkring. Men ni är ju stammisar därnere, er sommarstuga är en vinterstuga istället. Kram

  SvaraRadera