onsdag 25 januari 2023

skoskav....


Förra veckan när jag kom hem från jobbet, hade jag skoskav.....tittade då inuti mina gamla kängor, som inte är så gamla och de ser fina ut. 

Men på insidan av hälkappan, där fanns det ju inget kvar. Inte lustigt om jag hade blåsor.

Så då bestämde jag mig för att testa vinterkängor från Skechers. Jag har ju några olika modeller av deras jympaskor/sandaler som jag bara älskar.

Klick, klick vid datorn så var de beställda. 
Igår tisdag hämtade jag ut dem nere på macken.
Idag invigde jag dem med att gå till jobbet, bra studs i dem - samma uppbyggnad invändigt som jympaskorna. Varma var de också.  Vattentåliga ska de också vara - känns som ett bra reaköp

5 kommentarer:

 1. Stort, stort GRATTIS till dina nya kompisar. Precis som du passade jag på att köpa ett par "vanliga" Skechers när det var rea. Känner igen dina kängor, för de stod på display i butiken. Köpte dom inte, då jag har två par kängor som i princip är nya, eller nästan i alla fall.
  Älskar Skechers studs och stuns. Perfekt förresten att sulan är anti-slip:-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar inte Sketchers, men det är min mans favorit. Jag är en Ecco-girl :)

  SvaraRadera
 3. Bra köp! Så roligt att de passade. Alltid svårt att köpa skor via nätet Med mina rygg och höftproblem finns inga andra skor, sandaler eller kängor än Sketcher. Hade förr "Ecco" men de har ingen följsam sula utan är "stumma" så de har fått utgå.

  SvaraRadera
 4. Ibland får man ju utöka sortimentet hemma med något nytt, har man dessutom fått skoskav av de gamla är det ju till fördel att inhandla nytt.
  Köper också via nätet ofta, har fungerat ypperligt hitills.

  Ha en fin torsdag Lillasyster.

  SvaraRadera
 5. Så fina kängor! Men lämpar sig inte på ishalka, något du nog inte har så ofta hos dig. Min dotter ville ha råd igår för hon skulle satsa sina övertidspengar på nya kängor, med dubbar! Vi var ute o spatserade härom dagen och hon fick allt ta armkrok med sin gamla mor och stödja sig på mig...Nu har hon samlat vuxenpoäng om än hon säger att alla såna kängor är gräsligt fula. Haha. Kram

  SvaraRadera