lördag 22 april 2023

när det torkat...

.....så ska det oljas in. Tog hela dagen att få det rent. Imorgon kommer jag att ha träningsvärk  de luxe....känner redan att armarna protesterar. 
(Såpa och vatten, lite ättika där det  behövdes.)

På framsidan har det exploderat.9 kommentarer:

 1. Den allra finaste tiden är kommen i Norden. Förberedelsetiden inför sommaren. Du kommer helt säkert att ha träningsvärk i morgon. Du har väl Voltaren hemma? :) Fint blev det och fint har du i din trädgård. Mycket njutbart allting!

  SvaraRadera
 2. Men gjorde du inte detta jobb ifjol? Eller då kanske du oljade in hela däcket. Japp, imorgon lär du får påhälsning av några muskler som du inte visste att du hade;-)

  PS. Visst är det magnolior du visar!? Kände igen blommorna, då jag faktiskt också har med magnolior idag;-) DS.

  SvaraRadera
 3. Så skönt att ha det gjort nu i alla fall. Lite träningsvärk är bara skönt tycker jag, gillar när kroppen fått jobba hårt. Jag har skyfflat grus och grejat med inramningen av träden hela eftermiddagen, så jag är stel som bara den i ryggen nu :) Imorgon lär jag också vara öm. Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Vilket jättejobb! Och sedan att jobba med de muskler en inte dagligen använder gör ju sitt till- Kanske en vilodag i morgon.
  Ser att din magnolia kommit "ut". Vacker. Fångade en idag på vår innergård då den var halvvägs ute. Får ta en ny titt i morgon. Vacker var den också.

  SvaraRadera
 5. Heja dig ... inget roligt jobb, men viktigt :)
  Ljuvliga stjärnmagnolior. Gick förbi magnoliabusken (eller trädet?) vid slottet, men igår hade blommorna inte slagit ut.
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 6. Jag står och velar om jag ska ta mig an altanen idag eller vänta. Hoppas på att någon kommer förbi och känner ett sug efter att skura den. Kram

  SvaraRadera
 7. Köp dig en Kärcher tralltvätt... enkelt och ger ingen träningsvärk.

  SvaraRadera
 8. Ja, usch, vi vet vad som väntar. En något mindre trädäck dock

  SvaraRadera
 9. Mycket arbete med en sådan altan, tur man inte behöver göra det varje säsong iallafall.
  En högtryck som Karin skriver om här låter ju inte så dumt.
  Men det är ju ändå skönt att få röra på sig lite antar jag. ;)

  Ha det bäst.

  SvaraRadera