söndag 10 september 2023

Skyltsöndag #435Passade på att fota medan killen provkörde pärlan.....Yes! 
Utan anmärkning kan jag nu lugnt rulla vidare i två år till i min
Den som håller i skyltsöndag är bästa BP:9 kommentarer:

 1. Skönt när det är avklarat 👍
  En fråga, besiktar Du bara vartannat år?
  Ha en skön söndag 🤗 /åsa

  SvaraRadera
 2. Bilprovningen, där är väl en högborg för skyltar. Längesen jag var på bilprovningen och var lite nervös. Sex år sen som jag hade bil.
  Grattis till godkännandet, alltid skönt.

  SvaraRadera
 3. Grattis till två nya år att rulla runt på vägarna, alltid skönt efter en besiktning ju.

  Fint skyltat.

  Ha en fin söndag nu. :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till det! Minns att det alltid kändes lite jobbigt att åka till bilprovningen med min lilla opel corsa när jag hade den. Nu behöver vi inte två bilar längre när vi bor så centralt, så maken -som använder vår bil mest-får göra bilprovningsbesöken!

  SvaraRadera
 5. Härligt med Jeep :) Klart pärlan fick rulla igenom... var det ens lönt att åka dit :) Kunde dom inte bara skicka protokollet? Den där anmälnings tavlan var det en kompis till lillebror som kom på och gjorde många, många arbetslösa på stationerna.

  SvaraRadera
 6. Härligt, då är det bara är att tuta och köra. :-)
  Här anmäler man sig via sms när man kommer till besiktningen och sitter kvar i bilen. Så kommer ens regnummer upp på en display på husfasaden när det är dags att köra in.

  SvaraRadera
 7. Stort GRATTIS till u.a. hos Bilprovningen:-) Klassas din Jeep som veteranbil? Jag undrar bara, för min bil får jag besiktiga varje år, inte vartannat år.
  Du fick inte bara till ett fint besiktningsprotokoll utan även en perfekt Skyltsöndag:-) Tusen tack för den och länken:-)

  SvaraRadera
 8. Nämen får du köra två år på en besiktning, trodde det skulle ske varje år...ja som du förstår har jag aldrig varit bilägare så detta förfarande är ju exotiskt för mig, skulle ju känna mig totalt bortkommen i den lokalen, hihi
  Missade tyvärr fredagstemat fast jag hade foton på lut, återkommer förhoppningsvis kommande fredag...Ha en skön (höst)vecka....varmt och skönt än så länge!

  SvaraRadera