söndag 24 september 2023

skyltsöndag #437
Här är gång/cykelbanan avstängd... vilket gjorde att jag fick gå 1,3km omväg för att ta mig till jobbet. Tänk om de skyltat om det tidigare, då hade jag ju valt en annan väg än den här vanliga jobbvägen. 


Igår när jag var på stan och fikade med en kompis så såg jag den här skylten 

Och så träffade jag en ekorre som var på språng.
det gick undan värre. 

Den som håller i skyltsöndag är bästa BP:

10 kommentarer:

 1. Hundparkering var en ny skylt för mig. Både charmig och kul :)

  SvaraRadera
 2. Trist när gång/cykelväg är avstängd. Hoppas du var ute i god tid så det inte blev för stressigt. Söta bilder på ekorren. Ha en skön söndag! Kram

  SvaraRadera
 3. Man tycker väl de kunde skyltat om det ett par dagar i förväg iallafall, det minsta man kan begära tycker jag allt.
  Ekorrar är fina varelser, vi har några här i området också, jösses va snabba de är, har inte fått fram kameran en enda gång ju.

  Ha nu en fin söndag.

  SvaraRadera
 4. Så fint med ekorren :) Hund P har jag aldrig sett. Men så tråkigt med omvägen... jag skulle smitit igenom. Får man verkligen verkligen stänga av sådär?

  SvaraRadera
 5. Snyggt skyltat! Inte minst på den söta ekorren, de är ju så snabba! Ha en fortsatt fin söndag!

  SvaraRadera
 6. Hund P har jag faktiskt sett tidigare, men det är en smart grej ifall de nu tänkt efter före och inte alla krokar för fastsättning sitter för nära varandra så eventuellt parkerade hundar kommer åt grannen och ger ett tjuvnyp.
  Ekorren var bäst 🤩
  Så trist att de stängt av cykelvägen utan tidigare information, dålig stil av ansvarig.
  Ha en fortsatt fin söndag 🤗 /åsa

  SvaraRadera
 7. Fick ju såklart googla Bonfire. Så det var en festival, som jag inte hört talas om. Gissar att du inte själv besökte festivalen eller?!

  Lilla ekorren - bra fångat där. De små liven är ju så himla snabba, så du gjorde ett väldigt bra jobb att fånga Kurre i olika "positioner":-)

  Tusen tack för din fina Skyltsöndag och länken:-

  SvaraRadera
 8. Bonfire kände jag märkligt nog till. Hur vet jag inte men det fanns där inne ...Ekorren är ljuvlig, bra foton! Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder på ekorren!
  Stora skyltar som hindrade dig på väg till jobbet.

  SvaraRadera
 10. Det var då den tråkigaste hundparkering jag skådat! Finns inte ens någonstans att fästa kopplet! Än mindre en vattenskål....illa illa. Där borde kommunen bättra sig betydligt. Ekorren han hoppar från gren till gren och bryr sig inte det minsta om att parkera! Sötnöt!

  SvaraRadera