onsdag 21 september 2022

dumt att ha...

.... fina stora blommor på baksidan av huset, där ingen ser dem. Nu har Bägarrankorna fått flytta till framsidan, så att vi ser dem från köksfönstret. Städning bland växter och trädgårdsmöbler pågår.... man får ta lite varje dag efter jobbet, det är mycket som ska plockas in för förvaring. Men jag börjar att se ett slut på saker. Nu är det snart bara Dahliorna kvar att gräva upp, medans andra stora växter i krukor ska grävas ner för att klara sig. Det finns nästan alltid något att göra....om man vill. (Men allt är bättre än att skotta snö=)

Fördelen med att ha växter i krukor är att man kan flytta runt dem. Här är även plastkrukan gömd i min rostiga kub - gillar att de rostar sakta. 

4 kommentarer:

  1. Så vackert 🌺 och det gör sig inte självt.

    SvaraRadera
  2. Men vad säger du, gillar du inte snöskottning? Måste säga att din trädgård verkligen utmärker sig, så välplanerad och snyggt hållen. Kram

    SvaraRadera
  3. Verkligen synd att man inte ser den delen av din fina trädgård som du visar på bilden. Den är så härligt "organiskt" med de rostiga infattningarna - urläckert enligt mig.
    Har man villa och trädgård lider man aldrig av sysselsättningsproblem, eller hur!)

    SvaraRadera
  4. Ja, en hel del plock och pyssel är det. Men tanken på att flytta växterna så att du ser dem är ju väldans bra.
    Jättebra med växter i krukor. Och flexibiliteten blir genast större. Gillar verkligen dina fina rostkrukor.

    SvaraRadera