söndag 25 juni 2023

skyltsöndag #424


... idag blir det först bilder från förra veckans promenadBaggen var själv i hagen och höll en låg profil..... han var inte alls intresserad av ställa sig upp och vara med på bild. Hade jag inte sett när han lade sig ner i skuggan under trädet så hade jag trott att det var en sten som låg där. Nästa gång jag går förbi kanske det är mer liv i fårhagen.
(och nej, jag gick inte genom hagen)

Den 10e juni fick jag ett ryck....
....bäst att smida när järnet är varmt.
En ny trappa behövdes.
(Vi får se om det här projektet var det som behövdes för att sätta igång med något nytt,  där  växthuset stod tidigare. Men inspirationen finns inte riktigt där ännu.)

Den som håller i skyltsöndag är bästa BP:

10 kommentarer:

 1. Fin trappa! Jag önskar jag kunde snickra, eller jag kan kanske, men jag tycker inte det är kul så har aldrig ens försökt :)

  SvaraRadera
 2. Får är ju jättefina djur, de kanske luktar lite knepigt men man är ju oftast inte så nära ändå att man kan känna det. ;)

  Bra jobbat med trappan.

  Ha det fint Lillasyster.

  SvaraRadera
 3. Får brukar väl vara snälla?
  Så där dumsnäll som ett får 🐑
  Du är duktig Du som snickrade ihop en trappa ”bara så där”.
  /åsa

  SvaraRadera
 4. Och varför är jag inte ett dugg förvånad. Nästa jobb inne på ditt cv - snickare. Du är fantastisk. Så fint trappan blev och blommorna är ju pricken över i:et
  Och skyltarna - de är också klockrena. Än en gång visar du skyltar som jag inte sett förut - ettan och trean.
  Tusen tack för länken och din fina Skyltsöndag:-)

  PS. Roligt att du valde just den 10:e juni för ditt framgångsrika ryck;-) DS.

  SvaraRadera
 5. Du är ju en händig kvinna! Inspirationen kommer kanske när du beskriver lite dag för dag, skulle vara roligt att se hur du löser problemen. Visa upp för sjuttsingen :) Rolig skyltning löser du ju också :) En fortsatt trevlig söndag nu.

  SvaraRadera
 6. Så snygg trappen blev, så händig du är, jag skulle aldrig kunna göra det! Snygg skyltning!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 7. Gillar skylten med baggen. :-)
  Åh, jag är imponerad över att du snickrade ihop en trapp. Så fint det blev.

  SvaraRadera
 8. Skylten med baggen är ju verkligen humor! Och vad gäller el stängslet lär npg personer som tar i det märka att det inte var så lyckat.
  Väldigt lyckat blev idén med den nya trappan. Jättesnygg! Och så bra du fick till den.
  Hoppas du haft en bra midsommar och jag önskar dig en bra start på en ny vecka.

  SvaraRadera
 9. Skrev inte jag här??? Tycker hur som helst att din trappa är fin - vilken trappa som helst skulle vara fin med de krukorna som dekoration!

  SvaraRadera
 10. Du är så kreativ och duktig och visar inspiration på så många andra vis, så låt detta med växthuset bearbetas färdigt, den dagen kommer! Att gå in till en fårhage är inte självklart, dels så är det så att fåren är lättskrämda och kommer en så kommer hela flocken, o har du dessutom en bagge med horn...hmmmm då behöver man vara sprintspecialist! Fast, getabockar är snäppet värre! Hela din trädgård är en vacker skylt

  SvaraRadera