torsdag 23 november 2023

Utanför.....

Ikea står de här läckra  snögubbarna. Jag gillar ju inte snö, men jag är barnsligt förtjust i snögubbar 🙃 Imorgon ska jag nog ta fram min lilla snögubbe och sätta i fågelburen på framsidan - men jag tänder den inte förrän till 1a advent. 


Däremot har jag tänt mitt lilla ljusträd.


6 kommentarer:

 1. Det är så fint när ljusen i alla trädgårdar och fönstersmygar tänds!

  SvaraRadera
 2. Så fint med ljusträdet ! Och visst är det nu extra fint med all belysning. Snögbubbar gillar jag också. Tänker på alla en byggt under årens lopp.
  Fint att din snögubbe kommit fram men förstår att du väntar med att tända den till första advent. Jag gör likadant. Ljusslingorna på balkongen är på plats och de vanliga solljuslamporna vi har utomhus året runt tänds förstås. Men lite sega är de eftersom det inte alltid är så mycket sol. /Ditte

  SvaraRadera
 3. All utebelysning är tillåten nu, i detta mörker. Man kan ju spara ljusstakarna till lite senare. I huset mittemot har dom multifärgade ljusslingor runt balkongräcket, dessutom blinkande dylikt, haha, ja dom gillar väl det då..

  SvaraRadera
 4. Snögubbar är alltid kul att se! Idag tände vi ljusslingan på balkongen, för nu behöver man lite mera ljus i detta mörker!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Så fina snögubbar ⛄️ kände stort villhöver behov 😇
  Ljus behövs verkligen denna årstid, vi ska nog tända ute till helgen 😄
  Kram åsa

  SvaraRadera
 6. Så fint ditt ljusträd är. Till och med speglingarna på det regntunga däcket är vackra.
  Precis som du är jag också förtjust i julgubbar. Fick ju en av bästisen Yvonne för några år sedan. Han kommer också sättas i köksfönstret den första advent.

  SvaraRadera