fredag 5 april 2024

färgsprakande fredag #47

Sprak från Puerto Rico =)


Jag kör 52 färgsprakande fredagar, häng på om du vill! Finns inga regler som säger att det ska vara färgsprakande växter, allt färgglatt är välkommet. Trevlig helg

14 kommentarer:

 1. Så vackert :) Hela Beckers färgkarta och lite till :) Mycket värmande färgglad sammansättning en annan suger åt sig maximalt :) Inatt har jag bara bytt tre omgångar t-shirts (vaknar av kallsvettningar) Jag som i regel sover näck. Tiderna är varje heltimme från 02 pluss minnas 5 minuter. Trevlig fredag önskar jag dig. Nu ska jag titta om igen på dina varma bilder och sugs in värmen en tredje gång :)

  SvaraRadera
 2. Trevligt att dina bilder är klickbara, stranden och bären skulle passa mig excellent för rehabilitering :)

  SvaraRadera
 3. Så härligt det låter och syns med dina färgglada bilder från solens varma land! Det värmer i hjärtat och här vill jag inte titta ut på snön.
  Jag gjorde ett tappert försök med färg.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Så mycket färg de bjuder på, du bjuder på! De är mindre rädda för färger längre söderut i världen, då menar jag den här ön också i jämförelse med högre upp i Europa. Fina bilder! Ha det fortsatt bra! Kram

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt färgsprak du bjuder på idag, hade varit mysigt med den bad o sol stranden samt de härligt goda bär/frukter med panacotta och moussen :)
  Hade varit gott som efterrätt på plåsterkåken! Med det är bara att drömma vidare... haha..

  Ha det så skönt där nere i värmen "igen" kram

  SvaraRadera
 6. Härligt färgsprakande bilder!
  Ha det fortsatt bra!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Det är ju det jag alltid säger - både skyltar och färgglada utsmyckningar är sååååå mycket roligare utomlands än här hemma. Och du har precis levererat beviset:-)
  Det där bordet (är det ett bordsfotbollsspel?) är så läckert. Ankan är visserligen svindyr, men riktigt skoj. Och skorna - WOW!!! Nästan så att jag önskade mig att jag kunde gå på högklackat;-) Även mosaik-sjöstjärnan är läcker. Pannacottan och fruktsalladen - MUMS:-)
  Yummie, yummie för dina bidrag idag.
  Fortsätt NJUTA i solen!!!

  SvaraRadera
 8. Så härligt färgsprakande! Anade att jag skulle få se lite färgglatt från Puerto Rico, tusen tack!

  SvaraRadera
 9. Visst ligger de högklackade sandalerna i din resväska nu för snabb transport till Sverige?? Så läckra, men höj olycksfallsförsäkringen innan du stolpar iväg! Härliga färgsprak hos dig,. Kram

  SvaraRadera
 10. för snabb igen, inte anonym idag heller

  SvaraRadera
 11. Härligt uppiggande färger! Men köpte du skorna? Galet roliga, men jag skulle inte kunna gå två meter i dem ...

  SvaraRadera
 12. Så fint du sprakar. Och extra roligt att du gör det med härliga bilder från Puerto Rico-
  Så läckra skor! Förr hade jag kunnat gå i dem men inte nu med min rygg. DE skulle förbli sittskor.

  SvaraRadera
 13. Härligt färgsprak! En enorm badanka, den hade inte åkt ner i skimmern så den hade funkat i vår pool :) Önskar dig en skön söndag!

  SvaraRadera
 14. Härligt färgsprakande från Puerto Rico. Ser alldeles ljuvligt ut. Coola skor :) Hoppas du haft det riktigt varmt och härligt på semestern.

  SvaraRadera