måndag 4 december 2023

köttbullar


I fredags morse gjorde jag köttbullar, efter att jag varit ute och  skottat snö.

9 kommentarer:

 1. I år har Rasmus lovat göra köttbullarna till julafton. Hemmalagade är bäst. Kram

  SvaraRadera
 2. Så goda dina köttbullar ser ut.
  Hemlagade till jul är "ett måste" tycker jag. Fast det finns ganska goda att köpa också.

  SvaraRadera
 3. De ser goda ut dina köttbullar. I vår familj är det inte vanligt att ha köttbullar på julbordet, men i år ska jag göra ett undantag, eftersom vi får svenska gäster men också ukrainska. Jag vill visa dem en del av traditionerna i Norden samtidigt som jag också tillreder ett par madeirensiska/portugisiska julrätter. Det blir nog en del mat i år...och juldagar där jag slipper tänka på mat, bara ta ut och värma...🤍

  SvaraRadera
 4. De ser verkligen goda ut! Jag slipper den detaljen - min uppgift till jul är som alla andra jular ... fixa en Janssons frestelse och göra svampomelett! Allt annat fixar Uggleboborna :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att ha köttbullar i frysen! Jag har alltid göttbullar (som jag gör av svarta bönor) i frysen, perfekt snabbmat.

  SvaraRadera
 6. Hahaha! Trodde ni skulle till GC över julen;-) Men det är klart - köttbullar kan man ju frysa in och äta närsomhelst under året. Bra jobbat:-)

  SvaraRadera
 7. Lika bra att ha ett gäng köttbullar i frysen. Passar ju när som. Och doften när de steks gillar jag. Här har maken gjort en omgång och köttbullar , bra kryddade, smakar alltid bra.

  SvaraRadera
 8. Vi åt köttbullar häromdan ihop med potmos (allt hemgjord) och då känner man (jag) hur gott det är med så enkel mat… kram åsa

  SvaraRadera
 9. Mums med köttbullar, trots att de kommer med i julkassen till jul, så tror jag att jag ska rulla lite julköttbullar i år i alla fall!

  SvaraRadera