torsdag 6 juli 2023

det blev en kort runda med racercykeln innan...

....frukost idag. Med växelhaveri....omöjligt att växla ner på lilla klingan. (Inte optimalt för knät att köra så tunga växlar)
Men annars var det skönt ute, behagliga 15gr att träna i. (Nästan lika lite kläder idag,  cykelbyxor, cykeltröja men även en vindväst- den var ett bra val)

5 kommentarer:

  1. Oh, wow! Nu blev jag cykelsugen. Men men, jag har lagt cykling på hyllan, vågar inte mer för balansen. Annars är cykling skonsamt.
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Kort runda 😅 två mil? Oj oj oj ☺️ /åsa

    SvaraRadera
  3. WOW! Det var nåt nytt för mig igen - alltså att även du är tävlingscyklist. Så kul! Jag menar det är ju roligt att du och din man har nåt gemensamt - för trädgårdsskötsel verkar inte vara ett gemensamt intresse;-)
    Bra jobbat. Hoppas att du hade med- och inte motvind på din tur...

    SvaraRadera
  4. Bra jobbat! En rejäl runda och snabbt. Men kan tänka mig att ditt knä inte var så entusiastsikt när det blev tungt där med växlarna.

    SvaraRadera
  5. Starkt jobbat! Du får ta ett snack med servicekvinnan så du får i ordning på alla växlar. Trevlig mätare du har :) Berätta om den mer! Google ser jag är inblandad men vad mer... Sedan trodde jag din färgsprakande fredag #8 låg uppe ;)

    SvaraRadera