Mmmm. Paj är alltid gott. Hellre syrlig än för söt, tycker jag. Så den var säkert helt perfekt!
Och jag som trodde att plommon är blåa... Men din paj verkar vara helt i min smak (oavsett färg på plommonen). Syrligt är min melodi, helt klart. Hade bytt ut vaniljsåsen mot vispgrädde (utan socker). Yummie, yummie:-)
Härligt, härligt! Där ville jag vart med! Vaniljsås, mums. Även grädde går an.
Så gott! Och med egna plommon än bättre. Ska få plommon av en vän och ska koka både sylt och göra paj.
Älskar plommon! Vi har istället ätit mera av den knäckiga (och smördrypande) rabarberpajen idag, väldigt god den också!
Har nog aldrig gjort plommonpaj. Fick värdelöst liten skörd i år, men nästa kanske :)
Mmmm. Paj är alltid gott. Hellre syrlig än för söt, tycker jag. Så den var säkert helt perfekt!
SvaraRaderaOch jag som trodde att plommon är blåa... Men din paj verkar vara helt i min smak (oavsett färg på plommonen). Syrligt är min melodi, helt klart. Hade bytt ut vaniljsåsen mot vispgrädde (utan socker). Yummie, yummie:-)
SvaraRaderaHärligt, härligt! Där ville jag vart med! Vaniljsås, mums. Även grädde går an.
SvaraRaderaSå gott! Och med egna plommon än bättre. Ska få plommon av en vän och ska koka både sylt och göra paj.
SvaraRaderaÄlskar plommon! Vi har istället ätit mera av den knäckiga (och smördrypande) rabarberpajen idag, väldigt god den också!
SvaraRaderaHar nog aldrig gjort plommonpaj. Fick värdelöst liten skörd i år, men nästa kanske :)
SvaraRadera