torsdag 31 augusti 2023

fem stänglar....

....på min stora gamla Afrikas blå lilja
Imorgon skriver vi september....men det är fortfarande sensommar!

8 kommentarer:

 1. Afrikas blåa lilja är så otroligt vacker. Härligt att du har fått den att blomma så mycket. Den lilla katten och den fina dikten/versen är så söta.

  SvaraRadera
 2. Mina lökar jag köpte för två år sig har inte vuxit till sig alls.. Jag ger dem vintern också, sen får jag köpa större plantor tror jag. Längtar efter att få en utsträckt tass mot mig.. Trevlig sista augusti!

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastiskt vacker blomma! Ja, OK då, det är kanske sensommar. Låter ju roligare än höst också.

  SvaraRadera
 4. Med tanke på att både älgjakten och småviltsjakten börjar i morgon… björnjakten pågår så är det höst 🍂 nu jagar jag inte längre ☺️ men förr på min fars tid så var 1 september heligt, en högtid då vi alltid gick ut tidigt och hade vår stund, gemenskap med samtal över en sprakande eld 🔥
  /åsa

  SvaraRadera
 5. Tycker den afrikanska liljan att det är högsommar nu och dags att blomma? Hur länge kan man njuta av dessa fina blommor, är det dagar eller veckor? Full sommarvärme i Dalarna idag, med lite tur blir hela september riktigt fin!

  SvaraRadera
 6. Tjusig blomma! Å fin kattkalender...ja, visst hoppas vi på en fiiiin september!!!!

  SvaraRadera
 7. 22 grader och sol här idag. Hoppas att det fortsätter på den inslagna linjen. Jag klarar av skurar på kvällar, inget problem alls;-)
  Nu har jag ingen aning om hur katter beter sig, men du tror på det som kalenderbladet visar, så litar jag på dig:-)

  SvaraRadera
 8. Heja! Vad roligt! En helt ljuvlig blomma. Och visst njuter vi av skön sensommar. Blev middag på balkongen i kväll och sedan ytterligare en stund där- Passar på.

  SvaraRadera