söndag 20 augusti 2023

skyltsöndag #432

Nä, jag köpte ingen påse med orkidéer för de trivs inte inne hos oss, så de här får någon annan rädda. 

En god lunch

Misosoppa och sedan sushi.


Den som håller i skyltsöndag är bästa BP:
http://bp-computerart.blogspot.com/

10 kommentarer:

 1. Smaklig måltid 😋
  En bra skyltning, innehållsrik 👍
  👋/åsa

  SvaraRadera
 2. Snyggt skyltat. Vad gäller orkidéerna hade jag gärna tagit mig an dem. Vi har ju många fönster i söder så somartid åker de längre in i rummet. Lunchen är helt i min smak! Riktigt gott.

  SvaraRadera
 3. Oh, nu är det hög tid för en god sushimiddag. Eller lunch,,,,går förbi bästa stället i stan ibland och är sugen, men tycker det är lite trist att sitta ensam och äta. Det såg verkligen smarrigt ut o så knorren med den gula såsen! Orkideer har jag haft, o-naturliga, ingen såg skillnad...Noelle fick en del grejer av en arbetskamrat till hennes mamma, förmodligen hade hennes dotter växt ur dem. Tror inte hon går till dagis i den utstyrseln! Kram

  SvaraRadera
 4. Härlig skyltning ... ser ut som ett bra val till en god lunch!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det blev en sushilunch för mig också under veckan. :-)
  Härligt att blommorna kan få en andra chans, för det är tråkigt att se halvvissna blommor till ordinarie pris för att de inte fått nog med vatten.

  SvaraRadera
 6. Du är blott den andra (efter mig) som inte har anlag för orkidéer. Det känns genast mycket bättre att inte vara ensam. För om inte du som har gröna fingrar och får ALLT att växa inte klarar av orkidéer så...
  Just ja, japansk mat är ju också en av mina favoriter. Nu har du påmint mig om att min favo japan ju har kommit hem efter semestern. Din sushi såg gudomligt god ut - dregel, dregel:-)
  Tusen tack för din Skyltsöndag och länken:-)

  SvaraRadera
 7. Detta med blommor är alltid värt en andra chans och vips man kan få de att trivas jättebra! Håller tummarna att du lyckas! Härligt med en påse med billiga blommor! :)

  Fin skyltning på Restaurangen, men vad det gäller sushi så finns den absolut inte med i min "matlista" - Ingen som kommer lyckas få mig äta det.. Däremot så surströmming från Oskars det går hem hos mig! :D
  Ha en fin söndags kväll! :)
  kram

  SvaraRadera
 8. Orkideer är svåra. Jag har faktiskt fått en liten orkideé som jag måste visa någon gång. Nu börjar det hända saker runt den...
  Restaurangskyltningen är snygg, stilren och maten ser god ut.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 9. Jag har haft sån tur med mina orkidéer sen jag kom till 2:an för 10 år sen, men plötsligt så fick alla spinn. Nu har jag ingen.
  Sushi, så gott!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 10. Jag måste erkänna att jag börjat gilla sushi, någon påstod ju att jag åt gravad lax. Ja det påminner ju om varandra. Men kryddorna ska ju vara till förstås. Rea påse 100 spänn = Kul :)

  SvaraRadera