lördag 12 augusti 2023

kl.07.10 idag....


Jag börjar morgonpromenad, bara jag och fåglarna tycks vara vakna. 
Himlen är mörk.


Lite dagg i gräset då jag väljer att gå på traktorstigen.
6km blev rundan och jag mötte eller såg ingen mer än en hare.
Så skönt ute lagom klädde i shorts och  T-shirt. 
Ha en bra lördag!
10 kommentarer:

 1. Det bästa med att vara ute vid den tiden är just ensamheten förutom alla fåglars kvitter. Liknande väder här men jag hoppade morgonpromenaden, samlar mig inför mera kapning av björken som fallit in på tomten, igår regnade det varje gång jag gick ut. En fortsatt trevlig lördag :)

  SvaraRadera
 2. Helt fantastiskt att inte möta någon annan när en är ute och går, så tankarna kan vandra fritt och vyerna är intakta :) Shorts och T-shirt väder är härligt!

  SvaraRadera
 3. Tidiga morgonpromenader är underbara. Nu är jag morgonpigg och har möjligheten att ta dem under helger och annan ledighet. Man möts av en friskare luft, tystnad och inte minst dofter.

  SvaraRadera
 4. För många år sedan körde jag också med morgonpromenader, men ack ack, dessa är senarelagda, alldeles för gott med sovmorgon.

  SvaraRadera
 5. Tidiga morgnar är bästa tiden för promenader! Vi var i skogen när klockan var halv sju ... det var Muffin, jag och myggen. Stackars Muffin var mer irriterad på blodsugarna än jag :)
  Ha en fin lördagskväll!

  SvaraRadera
 6. Shorts och t-shirt säger du?! Jag hade frusit ihjäl!!!
  Men det gjorde du uppenbarligen inte. Bilderna är otroligt fina. De ser väldigt spännande ut, speciellt den andra bilden. Riktigt bra jobbat "mitt i natten".

  PS. Grått var det här också, men inget regn än. DS.

  SvaraRadera
 7. Vad är det för grödor som odlas där på åkrarna? De ser lite andefattigt ut när man är van vid dina fina blommor! Skämtar bara, jag gillar åkrar och ängar. Och du har en ganska bred och fin landsvägskant att gå på. Det ser tryggt och säkert ut. Här finns inga räcken, vinglar man till så kan man säga ajöss...
  Ha en skön söndag

  SvaraRadera
 8. Vilken skön runda. Hade gärna traskat med. Vackra och grönskande sommarbilder.

  SvaraRadera
 9. Bra jobbat sådär tidigt en lördag!

  SvaraRadera
 10. Vackra vyer på din promenad.

  SvaraRadera