fredag 22 mars 2024

färgsprakande fredag #45

 

Dagens sprak består av min svärmors fina orkidéer.


Jag kör 52 färgsprakande fredagar, häng på om du vill! Finns inga regler som säger att det ska vara färgsprakande växter, allt färgglatt är välkommet.   Trevlig helg! 

11 kommentarer:

 1. Ja nog var dom vacker :) Men här är jag offside igen… men färgsprakande var dom allt. Trevlig fredag på dig :)

  SvaraRadera
 2. Oj så vackert, många härliga färger! Vissa har då en himla tur med att få dessa att blomma om och om igen år efter år.. Det är samma hos mina föräldrar!
  Trevlig fredag! :)

  SvaraRadera
 3. Synd att jag är så dålig på att sköta om orkidéer men oj så vackra din svärmors skönheter är. Så vackra. Jodå, visst är det tankeöverföring. Vi säger väl så!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj vilken blomsterprakt. Din svärmor ser verkligen ut att ha god hand med orkideér :) Superfint!! Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 5. Vackra orkidéer, jag gillar dem skarpt! Tyvärr fick min flock, som jag skött så väl i många år, spinn. Så jag har inga alls.
  Sprakar med dig idag dock! 🎀

  SvaraRadera
 6. Wow, vilka orkidéer. Mina blommar när de är nya och ibland när jag har tur kan det komma nya skott. Men så där vackra har de minnsan aldrig blivit.

  SvaraRadera
 7. Det var inte dåligt med färgsprakande orkideér, wow!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Älskar orkidéer, de mest sensuella "varelser" som finns. Men att få dem att överleva mera än en vecka har jag tyvärr aldrig lyckats med. Men jag beundrar gärna din svärmors fina blommor. Även min spanska granne är otroligt duktig på att "dra upp" orkidéer.

  SvaraRadera
 9. Kan du gissa min favorit? Förstås...de vita med cerise fläckar, de ser så härliga ut, som att någon skvätt med en pensel på det vita så det fastnat färg.....Trevlig helg !

  SvaraRadera
 10. Vilka fantastiska orkidéer! Önskar dig en skön lördag!

  SvaraRadera
 11. Så vackra! Orkidéer är mina favoriter och i princip de enda krukväxter jag har. Har några olika varianter och som tur är blommar de vid olika tidpunkter. Härliga bilder.

  SvaraRadera