söndag 17 mars 2024

skyltsöndag #462




Jag är är dålig bloggkompis just nu....... men jag har läst hos er, utan att kommentera.  Ha en fin söndag! 


Den som håller i skyltsöndag är bästa BP:


15 kommentarer:

  1. Du är ingen dålig bloggkompis, du finns där bakom :) Du får väl putsa mannens cykelekrar för brinnande livet ;) Äggbod var riktigt kul :) Godkänd Säker Gård måste ju betyda något bra anser jag :) Trevlig söndag på dig :)

    SvaraRadera
  2. Det är som det är, bloggandet ska inte vara kopplat med några måsten då tror jag lusten försvinner. Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker inte att bloggandet ska kännas som ett måste. Ibland hinner man bara inte kika in.

    SvaraRadera
  4. Äh, så är du ju inte, ibland hinner man ju bara inte med. Det där känner vi nog alla till fullt ut. Vi finns fastän vi inte syns. Fina skyltar!
    Ha det gott -kram!

    SvaraRadera
  5. Ibland finns det faktiskt annat som är viktigare än att blogga och kommentera, ta hand om dig nu.

    SvaraRadera
  6. Fina skyltar i all sin enkelhet, men man undrar lite vad som menas med "säker gård"....är den välbevakad tro? :)

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig skyltning med äggbod och säker gård bör betyda att det är bevakat?

    Jag har haft det jobbigt själv nu senaste tiden (månader) så jag anser att även om man inte varit inne hos andra och kommenterat så betyder inte att man är en dålig bloggarekompis, alla vi vet du finns där i bakgrunden!
    Oavsett vad detta beror på så önskar jag dig en god bättring! :D Kram

    SvaraRadera
  8. Skulle behöva besöka den där äggboden. Såg att jag bara hade ett enda ägg kvar i kylen ... "Godkänd säker gård" är ingen kvalitetsbeteckning jag är belant med, men de har förhoppningsvis fina ägg ...

    SvaraRadera
  9. Äggbod var något nytt och bra att det är en säker gård. Köper ägg från en gård som kör ut dem till olika platser i stan där man kan hämta äggen.
    Fint att du gjorde ett inlägg till Skyltsöndag ändå.

    SvaraRadera
  10. Du är aldrig en dålig bloggkompis!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Du må vara en aningen passiv bloggkompis just nu, men du skyltar och länkar. Och det ska du ha ett stort TACK för. Dessutom är du ALLTID en bra bloggkompis:-)
    Äggboden skulle jag absolut besöka, då jag är så otroligt trött på alla möjliga och omöjliga äggvarianter man hittar hos den lokala ICA nuförtiden. Smakar äggen gott? Nej, inte speciellt...

    SvaraRadera
  12. Ja tack, vill också besöka en äggbod, mums med goda ägg!

    SvaraRadera
  13. Dålig bloggkompis? Inte alls. En fin vän på alla sätt- Och vad gäller att kommentera behövs det inte alls alltid. En vän är en ändå.
    Kram

    SvaraRadera
  14. Det var jag som blev anonym-

    SvaraRadera
  15. Vet du, ibland kommer livet emellan, ibland fattas lusten att säga något, och ibland får man strul med tekniken. jag har ofta dåligt samvete över att jag inte kommenterar, o det tycker jag är synd. Alla gör vi så gott vi kan när vi kan. Och vet du, jag lyssnade nyss på lokalradion som uppmanar dalfolket att börja med hönseri för vi har på tok för få äggproducenter i länet. Och snart är det påsk då alla vill ha tag på ägg! Men det lär vara försent att åtgärda den bristen nu, hihi

    SvaraRadera