måndag 29 januari 2024

Atlanten....

...."ryter" och vattnet skummar och det stänker ordentligt. 
Så kraftfulla vågor att det stänkte ända upp på strandpromenaden hem från Amadores,  som att gå i ett lätt  duggregn bitvis. 
Eftersom ni inte verkar trötta på  GC bilder så kör jag väl några inlägg till. Ha en bra dag!

10 kommentarer:

  1. Kan aldrig tröttna på havet tror jag! Ha en finfin dag!

    SvaraRadera
  2. Små vågor som kluckar mot stranden eller större som kastar sig mot klippor i ett dån. Alltid härligt, oavsett. Vatten överlag utgör en bra grund för fina bilder.

    SvaraRadera
  3. Nej nej nej jag tröttnar aldrig. Och du havet bara :) Mäktiga bilder för en som älskar havets våg. Jag har inte lyckas tyda mackapären ännu... ska se om Google tar det ;)

    SvaraRadera
  4. Tack! Så omtänksamt av dig:-) Minns strandpromenaden mellan Puerto Rico och Arguineguin. Den var till och med avstängd vissa dagar då vattnet var lite värre en "bara" duggregn. Det var nästan översvämning och då blev promenaden så halt att många halkade och slog sig. Då stängdes den av.

    SvaraRadera
  5. Havet är märkligt, jag har alltid fascinerats av hav kanske för att jag bor i Dalarna och här finns inga hav.

    SvaraRadera
  6. Tack 🤩 gillar bilderna /åsa

    SvaraRadera
  7. Visst är det mäktigt att ha havet helt nära. Jag älskar att strosa längs havet och eftersom jag seglat en del och vistas på sjön/havet så har det en dragningskraft på mig,
    När vi hade "stugan" i Spanien hade vi tyvärr ingen havsutsikt men å andra sidan tog det oss 15 minuter att promenera ner till havet och det var helt ok. Men att ha havet nära , det vill jag. Och helst se det förstås.
    Skulle det bli ett nytt boende utomlands så är havsutsikt ett "måste".

    SvaraRadera
  8. Saltstänk i solen, finns det något ljuvligare? När jag tänker på salta skvalpande vågor ser jag mig själv på en hed på Irland, där behöver man nog en sjal om axlarna året om...

    SvaraRadera
  9. Vi tackar och tar emot! Härliga bilder på ett fantastiskt hav. Minns på La Gomera när man hörde alla stenar som rasslade när havets vågor drog sig tillbaka!

    SvaraRadera
  10. Mäktigt med Atlanten. Du har verkligen fångat det bra på bilderna.

    SvaraRadera